INI Saya Lagi DOT Com Forum Komunitas Mau Ini Saya

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » INI Saya Lagi DOT Com Forum Komunitas Mau Ini Saya » Mau Curhat » Depilage ulasan, harga, membeli


Depilage ulasan, harga, membeli

Posts 1 to 1 of 1

1

Terdapat banyak krim penyingkiran rambut di pasaran, yang kebanyakannya lebih berkesan.
Depilage ulasan, membeli
Depilage Hair Removal Cream adalah pricier dengan krim depilatory biasa anda, tetapi ia telah dipromosikan sebagai kajian semula harga alternatif untuk laser hair removal atau elektrolisis, yang harus meletakkan mereka tinggi pada senarai produk yang diingini. Tetapi adakah ia benar-benar?

Artikel ini meninjau Krim Pembuangan Rambut Depilage dan mengambil pandangan yang lebih mendalam pada semua tuntutan kajian pengeluar harga, serta ulasan dan aduan yang telah diterima, untuk mencuba mengetahui produk adalah semangat sejati.

Filipina - kerja - pendapat - ulasan - forum - Depilase
Depilah mendakwa bahawa krim penyingkiran rambut mereka "adalah alternatif yang paling berkesan untuk rawatan laser mahal dan elektrolisis".

Ia boleh digunakan di mana-mana di dalam badan di mana anda mahu mengeluarkan rambut dan harus bekerja "dalam saat" tanpa apa-apa jenis atau kemerahan atau kerengsaan.

Krim ini adalah aroma ringan yang tidak seperti sensasi yang kuat dari depilator lain.

Produk dipasarkan sebagai produk "semulajadi" yang juga akan membantu mengekalkan kulit anda terhidrasi.

Laman web Depilage mendakwa bahawa produk bukan sahaja menghilangkan rambut tetapi juga menghalang rambut, yang menjadikan forum tinjauan pendapat Filipina bermaksud penggunaannya menyebabkan pertumbuhan semula yang lebih perlahan. "Kebanyakan orang yang melaporkan rambut berhenti tumbuh dengan penyelenggaraan yang berterusan".

Produk ini berfungsi sama seperti wanita untuk lelaki dan boleh digunakan di mana saja di dalam badan, termasuk kawasan sensitif seperti kawasan muka dan bikini.

Menurut pengeluar, krim penyingkiran rambut Depilage meresap ke dalam folikel rambut dan melarutkan rambut pada akarnya, berbanding dengan krim lain, yang memotong rambut dari paras kulit.

Ini bermakna selepas Amerika Syarikat menghasilkan forum semakan pendapat beberapa pengguna yang rambutnya perlahan kembali perlahan dan lebih ringan (tuntutan Depilage bahawa antara 1 dan 4 bulan penggunaan anda harus melihat perbezaan, dan bahawa "kebanyakan orang melaporkan rambut berhenti tumbuh dengan penyelenggaraan berterusan").

Krim digunakan pada kulit dan disingkirkan selepas 5-7 minit (tidak lebih daripada 20 minit). Apabila anda mengeluarkan produk dengan tuala atau kain, rambut yang dirawat juga akan hilang, meninggalkan tempat rambut secara percuma.

Depilase - ramuan - bagaimana untuk menggunakan - komposisi
Dalam karya ini, bunyi yang hebat - produk semulajadi yang akan membersihkan rambut anda berlebihan dalam masa beberapa minit, dan dengan janji hasil yang sebelum ini hanya tersedia dari rawatan profesional mahal seperti penyingkiran rambut laser dan elektrolisis.Depilapan - bahan - bagaimana untuk menggunakan - komposisi

Saya berikan untuk menyiasat semua bukti yang ada untuk mengetahui kebenaran di sebalik tuntutan untuk mengetahui - apakah produk ini benar-benar revolusioner?

Walaupun penerangan dan gambaran keseluruhan produk sangat jelas tentang bagaimana produk berfungsi dalam kebanyakan tinjauan produk dalam talian adalah agak negatif iaitu. "Bahan bagaimana menggunakan komposisi produk ini tidak berfungsi sama sekali" dan "produk ini adalah penipuan".

Saya menggali sedikit dalam soalan-soalan dan datang dengan penemuan berikut:

Peratusan kecil laman web mempunyai apa-apa tetapi ulasan produk Depil pada mereka, marah tentang produk (termasuk video YouTube yang bertindak sebagai promosi berjudul)

Beberapa kemungkinan ulasan yang tidak berat sebelah pada produk

Sesetengah tinjauan bias yang bias, pada pandangan saya, seseorang mungkin dibayar untuk menulis (ada juga yang mengandungi maklumat salah tentang elemen penyingkiran rambut lain bagaimana menggunakan komposisi produk )

Ramai, banyak yang neutral dengan ulasan pelanggan negatif di Amazon dan laman web lain

Beberapa ulasan positif di Amazon

Banyak aduan mengenai syarikat sebenar (maklumat lanjut di bawah)

Walaupun produk mendakwa sebagai "semula jadi", Depilage Hair Removal Cream mengandungi bahan-bahan yang sama aktif sebagai jauh lebih murah, lebih penyingkiran krim kaunter rambut: thioglycolate dan kalsium hidroksida.

Komponen "semulajadi" adalah: teh hijau dan ekstrak aloe vera untuk tujuan anti-oksidan dan pelembab.

0


You are here » INI Saya Lagi DOT Com Forum Komunitas Mau Ini Saya » Mau Curhat » Depilage ulasan, harga, membeli


Sitemap | Buat Web Forum Gratis © 2017-2023 SayaLagi.COM